Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία κατασκευής φωτεινών επιγραφών ‘Νέον Στάθμη’, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1970 με ιδρυτή της τον Νίκο Κατσιγιάννη, ο οποίος μετά από πολυετή εργασία στον τομέα των επιγραφών, δίπλα στα κορυφαία ονόματα και τις μεγαλύτερες εταιρείες της εποχής του, αποφάσισε να ξεκινήσει κάτι δικό του.

Με οδηγό το μεράκι για τη δουλειά του και την ικανοποίηση των πελατών του, γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων επαγγελματιών, οι οποίοι του εμπιστεύθηκαν την συνολική εικόνα της εξωτερικής όψης των καταστημάτων τους .

Τα χρόνια πέρασαν και από τις αρχές τις δεκαετίας του ’80 προστέθηκε στην εταιρεία και ο γιός του ιδρυτή της Χρήστος, ο οποίος μετέδωσε νέα πνοή, εφαρμόζοντας όλες τις νέες τότε τεχνικές, όπως αερογραφία, εσωτερική εκτύπωση κ.α.

Στις αρχές του ’90 η εταιρεία βρέθηκε αντιμέτωπη με την έκρηξη της τεχνολογίας και υπήρξε από τις πρώτες που μπήκε στη ψηφιακή εποχή με αγορά μηχανημάτων ψηφιακής κοπής, ψηφιακής εκτύπωσης και μάλιστα με την κορυφαία μέθοδο μέχρι και σήμερα της θερμικής μεταφοράς. Νέες κορυφαίες εταιρείες όλων των κλάδων προστέθηκαν στο ήδη πλούσιο πελατολόγιο και η κατασκευή και εγκατάσταση κάθε μορφής επιγραφής, επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, η εταιρεία μας βρίσκεται στα πρόθυρα της υποδοχής και της τρίτης γενιάς στη δύναμή της, προσβλέποντας σε μία πορεία ανάλογη με το παρελθόν της. Μέσα σε μία δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία, βελτιώνουμε συνεχώς τα κοστολόγιά μας με τη χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας στους ιδιόκτητους χώρους μας, με το άκρως εξειδικευμένο προσωπικό μας και έχουμε και την όρεξη και την ικανότητα να βγάλουμε ασπροπρόσωπους όλους όσους και στη συνέχεια θα μας εμπιστευθούν.

Δείτε Επιγραφές Καταστημάτων

Τηλεφωνική Προσφορά


210 590 26 43


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διεύθυνση
Ηρακλείτου 70, 122 43 Αιγάλεω
Τηλ. 210 5902643


Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Email: neons.gr@gmail.com

Χάρτης

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!