Επιγραφες σε προσιτες τιμες

Κατασκευάζουμε φωτεινές επιγραφες κάθε μορφής

Ελκυστικες επιγραφες

 • Φωτεινες επιγραφες – ταμπελες – πινακιδες

 • Επιγραφες Νέον 

  Οι επιγραφες neon κατασκευάζονται με απλούς ή έγχρωμους υαλοσωλήνες κατόπιν παραγγελίας στο σχέδιο που εσείς επιθυμείτε. Επίσης διατίθενται σε ευθείες στα μέτρα που εσεές επιλέγετε.
  Οι επιγραφες νέον ειναι καταλληλες για την αποδοτική προβολή του καταστήματός σας το βράδυ.Η κατανάλωση ρεύματος είναι πολύ χαμηλή και η διάρκεια ζωής είναι πρακτικά ιδιαίτερης μεγάλης διάρκειας.

 • Αυτοκινήτων

  Μερική ή ολική καλύψη οχημάτων με χρήση αυτοκόλλητων βινυλίου καστ. Ακριβής αποτύπωση του δημιουργικού σας και σε περίπτωση χρήσης βινυλίων ψηφιακά εκτυπομένων παρέχεται επιπλέον προστασία με μεμβράνες πλαστικοποίησης.

 • Μεταλλικές

  Πινακίδες αλουμινίου με εσωτερικό μεταλλικό σκελετό και επένδυση ψηφιακής εκτύπωσης ή αυτοκόλλητων γραμμάτων.
  Στις επιγραφες αυτές ενδείκνυται η χρήση ανάγλυφων γραμμάτων φωτειζόμενων ή μή.

 • Plexi glass

  Ta plexi glass διατιθεται σε διάφορα πάχη και οι επιγραφες που κατασκευάζονται εξολοκλήρου από plexi glass ενδείκνυνται για υψηλού επιπέδου αισθητικό αποτελεσμα.
  Επεξεργαζονται μέσω Laser για την χαραξη των γραμμάτων ή συνδυάζονται με ανάγλυφα μεταλλικα γράμματα.

  Επιγραφές μοριακού φωτισμού (όπως στους σταθμούς μετρό).
  Kατασκευάζονται από χοντρό plexi glass. Με εγχαρακτα γράμματα στο χρώμα που θελουμε. Ο φωτισμός διαχέεται από το πάνω μερος της επιγραφής σε ολόκληρο το plexi glass.

 • Πυλώνες

  Υπαίθριες διαφημίσεις για καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας. Τοποθετούνται επί του πεζοδρομίου και υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του σχεδίου που εσείς θα επιλέξετε ή θα προτείνετε.
  Δεν υπάρχει περιορισμός στο σχημα, ογκο ή διασταση.

 • Stands

  Επιδαπέδια ή μεταλλικά stands σε διάφορα σχήματα είτε από plexi glass είτε απο μέταλλο με τη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς.
  Επίσης διατίθενται σε σχήμα Λ διπλής όψης με σύστημα εύκολης αλλαγής θέματος (δημιουργικού).
  Παράλληλα διαθέτουμε και πτυσσόμενα ελαφρά banner δαπέδου που χρησιμοποιούνται σε περίπτερα εκθέσεων.

 • Ειδικές Κατασκευές

 • Ανάγλυφα Γράμματα

  Μεταλλικά γράμματα με εσωτερικό κρυφό φωτισμό Led ή Neon.Μεταλλοπλαστικά κουτιαστά γράμματα (το πλαϊνο μερος μεταλλικό, η όψη από Plexi glass) με εσωτερικό φωτισμό Led ή Neon.

 • Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο, pvc, μουσαμά, φωτογραφικό χαρτί, one way vision

 • Αυτοκόλλητα Γράμματα

 • Μεμβράνες αμμοβολής

 • Χαράξεις – Κοπές με Laser

Οι επιγραφες ως μέσο προώθησης της επιχείρησής σας

επιγραφες ως μεσο προωθησης

Οι επιγραφες στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις αποτελούν την πρώτη εικόνα που σχηματίζει ο πελάτης για το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση. Η ποιότητα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί καθώς και το δημιουργικό κομμάτι είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν τις “καλές” από τις “κακές” ή “άστοχες” επιγραφες. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο (ή θα έπρεπε να ενδιαφέρει) είναι το πόσο αποδοτικές είναι οι επιγραφες που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση. Η απόδοση έχει να κάνει με κατά πόσο “τυπώνεται” στο μυαλό του πελάτη η επωνυμία της επιχείρησης, πόσο ευδιάκριτος είναι ο χρωματικός συνειρμός στο μυαλό του και κατά πόσο ξεχωρίζει από παρόμοιες επιγραφες που μπορεί να χρησιμοποιούν παρόμοια χρώματα ή και στοιχεία κειμένου (γραμματοσειρά).

Τηλεφωνική Προσφορά


210 590 26 43


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διεύθυνση
Ηρακλείτου 70, 122 43 Αιγάλεω
Τηλ. 210 5902643


Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Email: neons.gr@gmail.com

Χάρτης

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!